Laminátová podlaha EGGER 8/32 Large Aqua CLIC it! 4V Dub Sherman medový 2221007

Laminátová podlaha v prevedení jednolamela s celkovou hrúbkou 8 mm a štvorstranným skosením hrán so zvýšenou vodoodolnosťou

Original price was: 20,90€.Current price is: 16,50€. / m2

(2.543m2 = bal)
Ďalšie informácie
Hrúbka podlahy

8 mm

Rozmer

1292 x 193 mm

Garancia pre domácnosti

25 rokov

Podlahové kúrenie

Vhodné – na teplovodné a elektrické podlahové kúrenie

Kolekcia

EGGER 8/32

Výrobca

Egger

Štruktúra povrchu

Deepskin

Popis

Egger Home 8/32 Large Aqua CLIC it! je laminátová podlaha s hrúbkou 8 milimetrov, ponúka dobrú odolnosť, XXL formát a špeciálne vylepšený spoj CLIC it!

Podlaha EGGER s technológiou Aqua CLIC it! spoľahlivo chráni podlahu pred prenikaním vlhkosti a zaručuje jednoduchú a flexibilnú inštaláciu. Vodeodolnosť až do 24 hodín znamená, že produkt je vhodný aj do priestorov, kde podlaha príde do styku s vodou.

Laminátová podlaha EGGER z kolekcie Aqua CLIC it! je ideálnym základným produktom na súkromné použitie – dokonale sa hodí do kuchýň, kúpeľní a chodieb. Spojovací systém chráni pred napučaním okrajov v kombinácii s vodeodolným povrchom a jadrovou doskou Quellstop na báze dreva.

Nemecká značka EGGER Group sídli v St. Johann v Tirolsku a patrí medzi popredných svetových výrobcov materiálov na báze dreva. Rodinný podnik bol založený v roku 1961 a dnes vyrába na 21 miestach v 11 krajinách sveta.

Divízia EGGER Flooring ponúka perfektnú podlahovú krytinu pre najrozmanitejšie požiadavky vo verejných alebo súkromných priestoroch. EGGER pravidelne prichádza so širokou škálou dekorov, ako aj s tromi špecializovanými kategóriami produktov – kompozitné podlahy GreenTec, korkové podlahy Comfort a laminátové podlahy.

Pre maximálnu kompatibilitu je možné zladiť vašu EGGER podlahu so soklovými lištami a prvkami EGGER. Značka ponúka široký sortiment výrobkov v rôznych dizajnérskych priemysloch ako materiál pre nábytok, zástenné panely, a preto je o to jednoduchšie zladiť váš nábytok s podlahou.